2012-06-03 07:45:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - kerülje a munkahelyi vitákat!

Napi horoszkóp június 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Ma nem árt, ha vigyáz a szájára: gondolja meg jobban, mit kinek is mond el. Egy elejtett szóval éppúgy szerezhet magának ellenségeket, mint támogatókat. Érdemes hát beszélnie, de nem mindegy, hogy miről, mit és hol!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma még az oly kimért és nyugodt Bikának is nehezére eshet uralkodni az érzelmein. Ha emiatt netán olyan embert is megbánt, akit egyáltalán nem állt szándékában, akkor ne legyen rest legalább bocsánatot kérni tőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Komoly elhatározásra juthat, ami a közeljövőben az otthonát is érinteni fogja. Ehhez szüksége lesz persze némi pénzre. Most jó úton halad afelé, hogy ehhez a szerencséjét is megalapozza. Tegyen ma meg mindent, hogy így legyen!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Rugalmasságának hála, ma nem akad fenn olyan könnyen a pénzügyi gondokon, mint máskor. Talán végre előrelátóbbnak bizonyul, mint máskor. Ez jó, mert ezzel egy közelgő balszerencsét elháríthat a feje fölül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyszerű állásajánlatot kaphat ma. Önön múlik, hogy él-e vele vagy sem. Persze az anyagiak, ezt ön is tudja, nem minden. Azt is számba kell vennie, hogy mennyi időt akar rászánni a karrierre, és mennyit a családra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon szokatlan támadásnak lehet kitéve. Talán a munkahelyén áskálódik ön ellen valaki, talán a baráti körében akad egy ellenlábasa. A támadás azonban jó alkalmat teremt arra, hogy lemérje az erejét. Nem fog csalódni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kiegyensúlyozottság és harmónia jellemzi a mai napját. Nem is lehet semmi oka a panaszra. Ha csak az nem, hogy a társaságnak egy kicsit híján van. De a mai nap inkább a magányos elfoglaltságokban leli örömét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon sok pénzügyi nehézségén úrrá lehet. Váratlan szerencséjének hála, kicsit fellélegezhet. Igyekezzen a közeljövőben nem elkövetni többé ugyanazt a hibát. Ilyen szerencse nem mindennap adódhat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne halogassa: már ma járjon után az elkövetkező hétvégére tervezett családi esemény megszervezésének. Legalább a meghívásokat küldje ki, ha nem akarja, hogy a leglényegesebb vendégei lemaradjanak a fontos eseményről.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Próbáljon meg úrrá lenni aggodalmaskodó természetén. Ha sikerül megszabadulnia a jövőt illető kételyeitől, akkor a jelent is felhőtlenebbül tudja majd élvezni. És a bajai is úgy oszlanak el, mint a szappanbuborék a levegőben.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kerülje a vitatkozást a munkahelyén. Most minden visszavágása fordítva sül el: a saját fejére hozza csak a bajt. Különösen a főnökeivel legyen tisztelettudóbb. Még ha igazságtalannak is érzi az ítéletet, be kell nyelnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az ön legnagyobb erénye a megbocsátásra való képessége: éljen vele! Tudja, ön is követett el már hibákat, miért is nem nézné el ezt másoknak is. Különösen akkor, ha igazából szereti is az illetőt. A kapcsolatuk megér ennyit.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: